Retraites

Door de rustige ligging is Les Biches een bijzonder geschikte locatie voor een retraite in Frankrijk of voor een langer verblijf tijdens een sabbatical. Ook is de woning uitstekend geschikt om er een tijdje te schrijven aan een artikel of boek.

Wandelcoaching Wie daarbij begeleiding wil bieden we een wandelretraite aan. Dit is een individueel programma van vijf dagen, waarbij je elke middag twee tot drie uur door het glooiende landschap wandelt. Ervaren coach en begeleider Lenette Schuijt wandelt met je mee en helpt je reflecteren op de thema’s in je leven. Na elke wandeling krijg je een specifieke reflectievraag mee voor de volgende dag. Dit programma, waarin je op jezelf  aangewezen bent en tegelijkertijd professionele begeleiding krijgt, maakt het mogelijk om stil te staan bij je binnenwereld en draagt bij aan fysiek en emotioneel welbevinden.
Deze wandelcoaching is vooral geschikt voor mensen die de diepte in willen met een thema dat ze gewoonlijk voor zich uitschuiven. Mensen die op de rand balanceren van (over)vermoeidheid en burn out kunnen in dit programma de oorzaak van hun wankele evenwicht onderzoeken, enige innerlijke rust hervinden en nieuwe gewoonten ontwikkelen om meer ontspannen te werken.
Een intake voorafgaand aan de wandelcoaching en een afrondend gesprek enige weken na de retraite vormen onderdeel van de retraite. Deze vinden in principe plaats in Nederland. De kosten bedragen EUR 3.000,- Dit bedrag is inclusief een week verblijf in Les Biches, gebruik sauna, beddengoed, handdoekenset, haardhout. Het is exclusief reiskosten, BTW, elektra en schoonmaakkosten. Data zijn in overleg te bepalen. Meer informatie  of aanmelden