Retraites

WANDELRETRAITE Door de rustige ligging is Les Biches een bijzonder geschikte locatie voor een retraite in Frankrijk of voor een langer verblijf tijdens een sabbatical.  Wie daarbij begeleiding wil bieden we een wandelretraite aan. Dit is een individueel programma van vijf dagen, waarbij je elke middag twee tot drie uur door het glooiende landschap wandelt. Ervaren coach en begeleider Lenette Schuijt wandelt met je mee en helpt je reflecteren op de thema’s in je leven. Na elke wandeling krijg je een specifieke reflectievraag mee voor de volgende dag. Dit programma, waarin je op jezelf  aangewezen bent en tegelijkertijd professionele begeleiding krijgt, maakt het mogelijk om stil te staan bij je binnenwereld en draagt bij aan fysiek en emotioneel welbevinden.

Een wandelretraite is vooral geschikt voor mensen die de diepte in willen met een thema dat ze gewoonlijk voor zich uitschuiven. Zo kunnen mensen die op de rand balanceren van (over)vermoeidheid en burn out in dit programma de oorzaak van hun wankele evenwicht onderzoeken, enige innerlijke rust hervinden en nieuwe gewoonten ontwikkelen om meer ontspannen te werken.

KOSTEN De kosten voor een wandelretraite bedragen EUR 3.000,- Dit bedrag is inclusief een week verblijf in Les Biches, vijf middagen begeleiding, gebruik sauna, beddengoed, handdoekenset, haardhout en toeristenbelasting. Het bedrag is exclusief reiskosten, BTW, elektra boven 75 kWh en schoonmaakkosten. Data zijn in overleg te bepalen. Een intake voorafgaand en een afrondend gesprek enige weken na het verblijf vormen onderdeel van de retraite. Deze gesprekken vinden online of in Nederland plaats. Meer informatie of aanmelden.

 

SCHRIJFRETRAITE Doordat Les Biches vrijgelegen is aan de rand van het bos is de vakantiewoning ook uitstekend geschikt om er een tijdje te schrijven aan een artikel of boek. Er is geen afleiding, geen wifi, alleen vogelgeluiden en het ruisen van de bomen, zodat je geconcentreerd en ontspannen kunt werken. Indien gewenst kan Lenette Schuijt, zelf auteur van diverse boeken en redacteur bij Managementsite, ondersteuning of begeleiding bieden bij het schrijven. Dat kan in de vorm van schrijfcoaching, redactionele ondersteuning of (deels) ghostwriting.

De kosten voor een weekarrangement zijn afhankelijk van de gewenste ondersteuning. Op basis van een (online of live) intakegesprek kan een prijsopgave worden gemaakt. Data zijn in overleg af te spreken.

 

 

 

Scroll naar boven